Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی گفت: ما با احداث مراکز فرهنگی و گردشگری مخالف نیستیم و می‌تواند اشتغال‌زایی کند اما نباید در شرایط کرونایی احیای بافت تاریخی را به بیمارستان ترجیح بدهیم که این کار باعث آسیب مردم است. - اخبار استانها -

سید محمد پاکمهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: فعالیت‌های بیمارستان امام رضا(ع) هم اکنون در حال انجام است و مردم در حال خدمات گرفتن از این مجموعه هستند و تعطیل کردن این مجموعه واقعا به صلاح مردم و استان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کمبود بیمارستان در شمال شهر بجنورد٬ افزود: بیمارستان ارتش هم خدمات خود را در شمال شهر بجنورد کاهش داده و صحبت‌هایی مبنی بر غیر فعال شدن آنجا وجود دارد. تعطیل کردن مرکز درمانی امام رضا با توجه به شرایط کرونایی یک آسیب برای نظام سلامت است. در این شرایط این کار اصلا اولویت نیست.

پاکمهر ادامه داد: نکته بعدی این است که این مرکز درمانی با سابقه ترین مرکز درمانی مرکز استان است و هیچ بیمارستانی در آن منطقه وجود ندارد. در صورت تعطیل شدن این مجموعه کدام بخش باید بار آن را تحمل کند؟ تعطیلی این بیمارستان یک تصمیم خوب نیست. اگر هم بناست که جابه‌جا شود اول باید بیمارستان جدید ساخته شود.

استاندار خراسان شمالی: قصد تخریب بیمارستان امام رضا (ع) را نداریم / منتقدان "بی خبر" هستند + فیلم افتتاح تالار شهید هاشمی‌نژاد بیمارستان امام رضا (ع) مشهد با حضور وزیر بهداشت ملاقات در بیمارستان امام رضا (ع) تبریز تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام شد

نماینده مردم 5 شهر استان خراسان شمالی گفت: بدون جایگزینی مرکز جدید قطعا این کار اصلا آثار خوبی ندارد و یک اشتباه است. موضوع دیگر اوقافی بودن این بیمارستان است و نیات واقفان این است که آنجا باید مرکز درمانی باشد و در غیر این صورت نیت واقف اجرا نشده است.

نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به طرح عمارت مفخم اظهار داشت: ما با احداث مراکز فرهنگی و گردشگری مخالف نیستیم و می‌تواند اشتغال‌زایی کرده و از آثار تاریخی محافظت کند اما نباید در شرایط کرونایی احیای بافت تاریخی را به بیمارستان ترجیح بدهیم که این کار باعث آسیب دیدن مردم خواهد شد.

وی افزود: یکی از سیاست‌های مهم کمیسیون بهداشت مجلس٬ تجهیز و تقویت مکان‌های درمانی است و پروژه‌های نیمه تمام هم باید به بهره برداری برسد تا در شرایط شکننده کرونا بتوانیم مقابله و مدیریت کنیم و در این شرایط تعطیل کردن یک بیمارستان اصلا به صلاح نیست. باید پروژه‌های حوزه سلامت در اولویت باشد.

به گزارش تسنیم٬ طرح احیای بافت تاریخ مفخم بجنورد که با اصرار استاندار و سازمان میراث فرهنگی و حمایت مالی یکی از موسسات اعتباری کلید خورده در ماه‌های اخیر به دلیل ترس از تعطیل شدن بیمارستان امام رضا(ع) در آن مجموعه٬ به یکی از سوژه‌های اصلی استان خراسان شمالی تبدیل شده است. استاندار خراسان شمالی اخیرا در نامه‌ای از وزیر بهداشت و درمان خواسته تا اجازه تخریب این درمانگاه را صادر کند.

انتهای پیام/311/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمارستان امام رضا شرایط کرونایی خراسان شمالی مرکز درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۳۳۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • ۱۳۰ هزار بیمار در بیمارستان امام کرج خدمات درمانی دریافت کردند
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • تجمع مردمی حمایت از اجرای طرح نور در مرکز خراسان شمالی
  • همه مطالبات کارکنان بیمارستان امام خمینی (ره) کرج پرداخت شد
  • بازدید رئیس کل دادگستری البرز از بیمارستان امام کرج
  • تخلیه دومین ملک مسکونی محل انباشت ضایعات و زباله توسط شهرداری بجنورد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد