Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد وحیدی با بیان اینکه شهرستان راز و جرگلان در طرح مطالعاتی ستاد اجرایی فرامین حضرت امام خمینی (ره) جزء ۳۱ شهرستان محروم کشور قرار گرفته است، گفت: اعتبارات خوبی برای محرومیت زدایی این مناطق در نظر گرفته شده است که امیدواریم مشکلات حوزه راه این منطقه حل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصراترک، محمد وحیدی، نماینده مردم بجنورد، گرمه و جاجرم، راز و جرگلان، مانه و سملقان در مجلس شورای اسلامی در دیدار با جمعی از نخبگان، معتمدین و شورای بخش غلامان اظهارکرد: در کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱، علاوه بر مبلغ ۱۹ هزار میلیارد تومانی که در سال گذشته برای اختصاص به محرومیت زدایی پیش بینی شده بود مبلغ ۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان نیز تصویب شد تا به مبلغ سال گذشته اضافه شود‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: کمبودهای یک منطقه بدون انعکاس و همت مسئولین محلی قابل جبران نیست، در امور زیرساختی شهرستان به عنوان یک اولویت نگاه کرده ایم که امیدواریم مسئولین استانی در رفع مشکلات بخش و شهرستان تعجیل داشته باشند.

وحیدی گفت: شهرستان راز و جرگلان در طرح مطالعاتی ستاد اجرایی فرامین حضرت امام خمینی (ره) جزء ۳۱ شهرستان محروم کشور قرار گرفته است، در کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱، علاوه بر مبلغ ۱۹ هزار میلیارد تومانی که در سال گذشته برای اختصاص به محرومیت زدایی پیش بینی شده بود مبلغ ۳۱۰۰ میلیارد تومان نیز تصویب شد تا به مبلغ سال گذشته اضافه شود‌.

وی با بیان اینکه مهمترین خدمت برای رفع محرومیت در شهرستان راز و جرگلان، افزایش ثروت است و تا زمانیکه درآمد کسب نشود مهاجرت متوقف نخواهد شد، گفت: نیاز است افزایش ثروت در شهرستان راز و جرگلان مورد توجه مسئولین محلی، معتمدین و نخبگان قرار بگیرد.

وحیدی با اشاره به اهمیت بازگشایی مرز ادامه داد: در کشور تنها استانی هستیم که دارای مرز مشترک هستیم اما تبادلی صورت نمی گیرد و می توان گفت مرز استان خراسان شمالی یک مرز تعطیل است.

وی افزود: در سفری که فرمانده مرزبانی کشور به استان داشت موافق بازگشایی مرز بودند که این خبر خوبی است زیرا یکی از نیازهای بازگشایی مرز مهیا بودن زیرساخت های مرزبانی و امکانات لازم  است.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس اظهارکرد: بخشی از درآمد کشور از راه ترانزیت تحقق پیدا می کند، باتوجه به تکمیل زیرساخت های حوزه راه جاده ای در صورت بازگشایی مرز، راه ارتباطی میامی - جاجرم - بجنورد - راز و جرگلان می تواند کمک بزرگی اول به توسعه شهرستان راز و جرگلان و بعد استان باشد.

وحیدی خاطرنشان کرد : با توجه به اینکه میانگین  آسفالت راه روستایی شهرستان راز و جرگلان به میزان ۸ درصد کمتر از میانگین کل استان است و از جمعیت بالایی برخوردار است، بیشترین اعتبارات استانی در حوزه راه در سال جاری برای این شهرستان در نظر گرفته شده است که امیدواریم شاهد نهضت راه روستایی باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان راز و جرگلان بازگشایی مرز سال گذشته حوزه راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۲۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور

معاون وزیر صمت گفت: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، محمد مجید فولادگر امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در دیدار با استاندار خراسان شمالی، اظهار کرد: لازم است تسهیلات به صورت هدفمند هدایت شود تا شرکت یا واحد صنعتی برای خریداری و تأمین ماشین‌آلات خود مبادرت کند و در نهایت به تولید برسد.

وی افزود: سال گذشته ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور پرداخت شد.

معاون وزیر صمت تقویت بازارهای خارجی و افزایش مراودات بین‌المللی با هدف افزایش صادرات را مهم عنوان و خاطرنشان کرد: این وزارتخانه تلاش دارد میزان تولیدات را به برکت شعار سال با اجرای برنامه‌های مختلف با همکاری‌های بین بخشی افزایش دهد.

محمدرضا حسین‌نژاد، استاندار خراسان شمالی نیز در این جلسه، ناترازی منابع و مصارف بانک‌های استان را مورد توجه قرار داد و بر نیاز استان به خط اعتباری ویژه تاکید کرد و گفت: برای حرکت قوی و تحقق جهش تولید در استان نیاز است تا خط اعتباری ویژه در نظر گرفته شود که در جلسه هیئت دولت نیز این مهم برای پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان، مطرح شد.

وی اضافه کرد: با وجود محدودیت منابع خراسان شمالی در بسیاری از شاخص‌ها رتبه برتر کشور را دارد.

استاندار خراسان شمالی با اشاره به شناسایی ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان، تاکید کرد: تکمیل این زنجیره‌های ارزش در استان، ۲۴ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیاز دارد تا در ابعاد مختلف، توسعه رخ دهد.

حسین‌نژاد ضمن برشمردن فرصت‌های استان و فراهم شدن زیرساخت‌های برای سرمایه‌گذاری، ادامه داد: حذف تعهد ارزی برای صادرکنندگان استان در جلسه هیئت دولت درخواست شد تا زمینه و رغبت برای ورود بیشتر سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با اشاره به مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان، تخصیص آن را در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان مهم عنوان کرد.

استاندار خراسان شمالی اهمیت و نقش محدودیت‌های انرژی بر تولید و صنایع استان را دانست و تاکید کرد: محدودیت انرژی موجب ضربه به تولید و تولیدکنندگان و کاهش ارزآوری می‌شود که پیشنهادهایی توسط استانداران برای این موضوع در جلسه هیئت دولت به رئیس جمهور ارائه شد.

کد خبر 751442

دیگر خبرها

  • خراسان شمالی میزبان فلامینگو‌های مهاجر
  • طرح نور در خراسان شمالی با بهترین شکل انجام شده است
  • هشدار نارنجی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • هشدار نارنجی در آخر هفته برای استان‌های شمالی
  • هشدار نارنجی وضعیت جوی برای استان‌های شمالی در آخر هفته
  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • خسارت ۳۹ میلیارد تومانی سیلاب به حوزه کشاورزی خراسان شمالی
  • نواحی غربی کشور ۱۷ اردیبهشت ماه بارانی می‌شود
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی